Black Snake Oil Ne İşe Yarar ?

   Black Snake Oil Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır ve Faydaları Nelerdir ? Bu yazımızda bunlardan bahsedeceğim.



Black Snake Oil Nedir ?

   Black Snake Oil,dünyanın en zehirli hayvanlarından birisi olarak bilinen Kara Mamba Yılanı'nın yağından elde edilen, doğal bir penis büyütücüdür. Çok eski zamanlardan beri kullanılan bu yağ, eskilerde  vücutta oluşan yaraların daha hızlı iyileşmesi için kullanılıyordu. Halk arasında kara yılan yağı olarak bilinen bu ürünün günümüzde ise penis büyütmeye yaradığı keşfedilip kullanılmaya başlanmıştır. 

                     >>> Black Snake Oil İnceleme Yazımı Okuyun <<<

Black Snake Oil Ne İçin Kullanılır ?

   İnsanoğlunun neslinin devam etmesine yarayan en önemli şey cinselliktir. Cinsellik soyumuzu devam ettirirken aynı zamanda vücudumuz içinde hem psikolojik yönden hem de biyolojik yönden bir çok fayda sağlamaktadır. Cinsellikte duyulan hazzın insanı mutlu ettiği bilimsel bir gerçekliktir.

   Durum böyleyken herkes cinsel ilişkide kusursuz olmak ve hem kendini hem de partnerini mutlu etmek istemektedir. Fakat bu istek her zaman ne yazık ki karşılanamamaktadır. Sorunlar ortaya çıktıkça da cinsellikte duyulan haz sıfıra inmekte ve artık olay tamamen bir rutin haline girmektedir.

   Erkeklerin en çok kafaya taktığı sorunlardan birisi penis boyudur. Ergenlik çağından itibaren hemen hemen her erkek daha uzun ve kalın bir penise sahip olmak istemiştir. Bazılarının gerçekten buna ihtiyacı varken bazıları ise tamamen psikolojik ya da sosyolojik sebeplerle bu uzunluğu istemektedir.

   Dünyada yapılan araştırmalar sonucu ortalama penis boyu 12 cmdir. Bu ortalamanın altında olanların mutlaka doktora görünerek gerekli ameliyatları olmaları ve penis boyunu uzatmaları gerekmektedir. Çünkü; cinsel birleşme sırasında 12 cm den daha kısa olan penisler vajina içinde gerekli noktaya ulaşamamakta ve hamileliğin başlaması için elverişli olamamaktadır. 

   Fakat biz insanlar cinselliği tamamen bir kara kutu olarak gördüğümüzden dolayı bu tarz sorunlarımızı kafaya çok takmakla beraber, doktora gitmekten ve çözüm bulmaya çalışmaktan çoğu zaman kaçınırız. Halbuki cinsellik, yemek yemek ve su içmek kadar doğal ve bir o kadar da gereklidir. Tabi ki yine sınırlarımızı bilerek  cinsellikle ilgili sorunlarımızı çare bulacağından emin olduğumuz bir yakınımıza ya da doktora anlatarak derman bulmakta fayda vardır.

   Black Snake Oil, sizin tüm çekincelerinizi giderecek, kendinizi kimseye anlatma ihtiyacı olmadan sorunlarınızı çözecektir. Yine bahsettiğim gibi özellikle cinselliği ve cinsel sorunları kara kutu olarak gören biz insanlar için adeta bir kurtarıcıdır. Black Snake Oil ile bir doktora ihtiyaç duymaz ya da herhangi birinin yardımına muhtaç kalmazsınız. 

   Black Snake Oil, penisinizi 2 ay içerisinde 3 ile 5 cm arasında uzamaya ve kalınlaşmaya yarayan doğal bir yağdır. Bazı kullanıcılarda bu uzunluğun 8 cm e kadar ilerlediği kaydedilmiş bir gerçektir. 


Black Snack Oil Faydaları Nelerdir ?

  • Penisiniz de 2 ay içinde 3 ile 5 cm arası uzunluk sağlar.
  • İçerdiği yağ sayesinde parlak bir görünüm kazandırır.
  • Cinsel ilişkide daha rahat olmanızı sağlar.
  • Penis boyunuz istediğiniz ölçüye ulaşır.
  • Penisin daha estetik durmasını sağlar.

Black Snack Oil'in Zararları Nelerdir ?

   Black Snack Oil'in henüz kanıtlanmış bir zararı yoktur. Tamamen doğal ve son derece faydalıdır. 
Yalnız deri hastalığı olanlar; egzama, sedef ya da başka deri hastalıkları, bu yağı kullanmamalıdır. 




Black Snake Oil Nasıl Kullanılır ?

   Black Snake Oil, kuru ve ereksiyon olmuş penis üzerine, ayarlı kapaktan gelen yağ oranı kadar sürülür. Penis üzerine uygulandıktan sonra 20 dakika beklenmesi gerekir. 20 dakikanın sonunda ılık suyla yıkamak ve kurulamak gerekir. 

   Günde 2 defa, sabah-akşam kullanılır. Ayrıca gereken doz ayarlı kapak sistemi sayesinde kullanırken gelmektedir. Ne daha fazlası ne de daha eksiği gerekmemektedir. 2 ay sürekli ve düzenli kullanımda olumlu sonuçları mutlaka göreceksinizdir. 

   Önemli Not : Black Snake Oil'i penisinize uyguladıktan sonra 20 dakikalık bekleme sürenizde kesinlikle cinsel ilişkiye girilmemelidir. 20 dakikanın sonunda yıkayıp kuruladıktan sonra cinsel ilişkiye girmenizde sakınca yoktur. 

Black Snake Oil İşe Yarar mı ?

   Black Snake Oil de her ilaç ve tedavi gibi süreklilik isteyen bir tedavi yöntemidir. Nasıl ki ilaçlarımızı gününde ve saatinde aldığımızda bize olumlu etkileri var ise Black Snake Oil de önerilen süre içinde düzenli ve doğru bir kullanım sonucunda mutlaka işe yarayacaktır.

   Kişiden kişiye değişen faktörler sonucu Black Snake Oil bazı insanlarda daha kısa zamanda etki ederken bazılarında bu süre biraz daha uzayabilmektedir. 3 ile 5 cm arasında bir büyüme sağladığı kanıtlanmış olup ayrıca bazı insanlarda bu büyümenin 8 cm e kadar çıktığı da görülmektedir. 



NOT : Bu açıklamalar tamamen tavsiye niteliğinde olup tıbbi bir bilgi içermemektedir. 



















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Black Snake Oil İncelemesi : Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Kara Zencefil Şurubu Neye Yarar, Faydaları Nelerdir ?

Black Snake Oil Sahtesi Nasıl Anlaşılır ?